Dozviete sa tiež všetko o správnom nakladaní, marinovaní a údení studeným či teplým dymom. Domáci majstri tu nájdu podrobný návod, ako si vyrobiť dobre fungujúcu udiareň. Všetko dopĺňajú desiatky návodných fotografií a ilustrácií. •Stavba vlastnej udiarne či zariadenia na údenie studeným dymom •Príprava surovín pred údením – nasoľovanie, marinovanie a korenie •Údenie horúcim alebo studeným dymom •Grilovanie hydiny a rýb •Pečenie mäsa v horúcom uhlí •Varenie lahodných nápojov nad ohniskom •Netradičné recepty na rybie pochúťky •Predpisy pre teplú aj studenú kuchyňu Naše rady a návody pomôžu premeniť pečenie rýb na otvorenom ohni v zaujímavé dobrodružstvo a ich konzumáciu na nezabudnuteľný zážitok. Počet strán: 152 Rozmery: 170x250x20 Jazyk: CZ.